10.4.2008

Lepakkohihan paluu

Vajaat kaksi kuukautta uudessa työpaikassa ja jo nyt neuloin ensimmäisen tilaustyön työkaverilleni! Tästä voi päätellä, että sain mukavat työkaverit ja kavereillehan neulotaan, eikö?

Tilaustyö oli Novitan kevät 2008 numerossa ollut malli nro 26, joka on aavistuksen lepakkohihainen pusero kaksinkertaisesta Bambu-langasta neulottuna. Pusero neulotaan hihansuusta hihansuuhun, ja olikin nopsaa neulottavaa. Aika painava siitä kyllä tuli. Koska pusero on liian iso minulle, en kuvannut sitä kenenkään päällä (ehdotin kyllä miehelle mannekeerausta, mutta ei se suostunut), mutta tässä kuva lehden sivulta.


Malli: Novita kevät 2008, malli 26
Lanka: Novita Bambu, kaksinkertaisena menekki 700g, koko L
Puikot: 4mm


Neuleen alla vilahtelee keltasävyinen tilkkupeitto, jonka tein aiemmin keväällä valmistuneen punaruutuisen tilkkutäkin jatkoksi. Kankaina jälleen kirppiksiltä hamstratut lakanat ja tyynyliinat. Koko on lastensänkyyn sopiva.





12 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana tilkkupeitto! Ja täytyy kyllä olla tosi kivat työkaverit, jos viittit neuloa kokonaisen paidan - ite oon niin laiskimus, että multa lähtee ainoastaan sukkia sukulaisille =).

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Olen tätä mallia ihastellut itsekin. En vain ole uskaltanut kokeilla. Epäilen, että on aavistuksen liian erikoinen ja jäisi vähälle käytölle. Bambu-lankakin on vielä kokeilematta.

Inkeri kirjoitti...

Kauniit kuviot puserossa. Niin ne muotijutut vaan toistuu uudelleen ja uudelleen,

Anonyymi kirjoitti...

Vai onkin taas lepakkohihat tulossa..
Kaunis on pusero ja tuo tilkkupeitto oikein ihana !

heidi kirjoitti...

Voi, miten herttainen ja kaunis peitto!

heidi kirjoitti...

Voi, miten herttainen ja kaunis peitto!

Jaana kirjoitti...

Mä oon tosta neuleesta haaveillut, ihanan näköinen! Ja tuo peitto on upea!

Piikkari kirjoitti...

LEPAKKOHIHAT!! Kismet! Kohtalo!

Olen tosi iloinen että sinulla on työkavereita joille neulot. Se on vasta aikamoinen luottamuksenosoitus. Onnea! :-)

(miksi minulle aina käy nämä ylipitkät ja vaikeat kirjaintunnisteet? nytkin on ulyjqwsq.)

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Yksi kysymys vielä: Osaatko kokeneempana neulojana arvioida Butterfly-langan sopivuutta tähän malliin? Kaapissa kummittelee 800g ko. lankaa odottamassa ihmettä. Kaksinkertaisena tiheys olisi varmaankin suht samaa. Langassa on kyllä kaunis kiilto, eli poikkeaa aika lailla bambusta...

Nasti kirjoitti...

Tiiina: Butterfly vois hyvinkin toimia! Mallissa on aika helppo muokata vartalo-osan leveyttä kun se neulotaaan poikittain. Ja bambussakin on kiiltoa, usko tai älä! Onnea projektiin!

Ja kiitos muillekin kommentoijille!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin googlestä tämän sivun. AIVAN YLIHIENO tilkkutäkki ja muutkin tekeleet!! 8) Joku tosiaan osaa! Tee mulle samanlainen?? Paljon maksais parisänkyyn. Upea. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuoko aloitetaan hihasta tekemään? Sitten lisätään silmukoita asteittain vartaloon? On kyllä kaunis neule....